Pri manikuri vam bomo uredili vaše nohte in obnohtno kožico ter vam jih po želji nalakirali z klasičnim lakom ali Shellacom. Shellac je permanentno lakiranje obstojno 14 dni ali več. Z njim ne poškodujemo nohta, saj ga ni potrebno piliti. Na koncu pa boste deležni še masaže rok.

Za krhke, lomljive ali razcepljene nohte pa je priporočljiv IBX sistem saj vam bo nohte nahranil in pozdravil.

S pedikuro ohranjamo naša stopala lepa in negovana. Pri pedikuri boste deležni namakanja nog v kopeli, striženje nohtov in obnohtne kožice, čiščenje obnohtnih kanalov, odstranjevanje trde kože, otiiščancev ter kurjih očes. Na koncu vam stopala zmasiramo in po želji nohte tudi nalakiramo.

Nega obraza je priporočljiva za vse tipe kož ter za vse starosti. Z redno nego bomo kožo ohranjali lepo ter mladostno. Pri negi obraza vam bomo površinsko sčistili obraz, naredili piling, segreli kožo ter odstranili vse nečistoče, vam zmasirali obraz, vrat in dekolte ter vam nanesli masko. Pri vsaki negi obraza je vključeno svetovanje.

Nega obraza je prilagojena tipu kože ter želji stranke:

  • Nega obraza za najstniško kožo,
  • Nega obraza anti-age,
  • Osvežilna nega obraza,
  • Diamanti piling (diamantni piling je aparatura s katero postopoma luščimo povrhnjico. Z njim pospešimo mikrocirkulacijo in obnavljanje kože. Učinkovit je pri odstranjevanju gubic, strij in tudi brazgotin. Po končanem postopku je koža mehka ter gladka. Priporočeno je izvesti več terapij odvisno od tipa kože ter želje stranke. Priporočamo 6-8 tretmajev vsakih 7-10 dni. Z osvežitev obraza zadošča 3-5 posegov.
  • Naravni lifting obraza (to je metoda, ki stimulira mišice in se izvaja izključno ročno. Z dvigom obraznega tkiva je vaš obraz videti svež in sijoč. Z stimulacijo in s pritiski na akupresurne točke se vam obrazne mišice učbrstijo, gube pa postanejo manj izrazite ob enem pa se vaše telo uravnoveša tako duševno kot telesno.

Pri negi obraza vam lahko obrvi tudi oblikujemo, pobarvamo ali odstranimo ne zaželjene dlačice.

Masaža blagodejno vpliva na telo in duha. Naše maserke bodo poskrbele tudi za najzahtevnejše stranke saj izvajamo več vrst masaž:

  • klasična masaža celega telesa 60 minut (masiramo hrbet, roke, noge ter po želji trebuh in dekolete),
  • klasična masaža 30 minut (stranka izbere masirani del ali hrbet ali noge),
  • refleksna masaža stopal (s posebnimi tehnikami masiramo točke na stopalu),
  • anticelulitna masaža z vakumom (masaža se izvaja na predelih kjer je celulit, izvaja se ročno in z ventuzami).
  • maderoterapija (anticelulitna masaža z valji, masira se na predelih kjer je celulit).

Z kakovostnimi voski in dobrim znanjem vam bomo temeljito odstranili dlačice s telesa. Depilacija je primerna tako za ženske kot za moške. Depilacija je postopek kjer z toplim voskom odstranimo dlačice, gladka koža zdrži od 2-4 tedne, potem lahko dlake ponovno zdepiliramo. Z redno depilacijo se bodo dlake razrečile in postale tanjše.

Si želite lepe daljše trepalnice? Po tem je prava rešitev za vas podaljševanje trepalnic. Trepalnice podaljšujemo s tehniko 1:1 kar pomeni da nalepimo eno umetno trepalnico na eno vašo trepalnico. Pred postopkom se s stranko pogovorimo ter dorečemo kakšne želje ima. Trepalnice podaljšujemo s priznanimi materiali in poskrbimo da vaše trepalnice ne bodo poškodovane.