SPRAY TAN Ljubljana center

SPRAY TAN 5

Spray tan ali teniranje telesa je najvarnejši in najmodernejši postopek porjavitve telesa. Zagorelo polt lahko tako obdržimo vse do zimskih dni in to brez obiska v solariju ali pretiranega nastavljanja še zadnjim sončnim žarkom.

 

PREDNOSTI:

  • zdrav način zagorelosti, saj se obarva izključno povrhnjica,
  • sami odločate o tem, kako rjavi želite biti,
  • po teniranju ne boste oranžkasti,
  • več kot 50% prekrije strije in celulit,
  • v kolikor upoštevate navodila, ne bo prišlo do neenakomerne porjavitve,
  • teniranje ni strupeno in škodljivo, zato je primerno tudi za nosečnice

 

Postopek traja le 15 minut (lahko ste goli ali pa uporabite hlačke za enkratno uporabo, ki jih boste dobili pri nas)

Barva je obstojna približno 10 dni in se enakomerno spira. Tekočine so popolnoma varne in ne povzročajo običajnih problemov, ki nastajajo pri sončenju (opekline, prehitro staranje kože ali ostale nevarne kožne poškodbe).

Pri Spray Tanu se obarva samo povrhnjica, zato je to zdrav način zagorelosti ter se prilagodi vsakem tenu in neguje kožo ter je prijetnega vonja. Inovacija, ki zagotavlja takojšnjo porjavitev ter doseže videz naravne zagorelosti. Postopek teniranja traja cca. 15 minut. Obstojnost je odvisna predvsem od količine melanina v vaši koži. Povprečno barva drži 7-10 dni, pri nekaterih do 15 dni, barva se enakomerno spira. Pred naslednjim obiskom teniranja se mora obstoječa barva popolnoma sprati. Dekleta se bojijo oranžnega in lisastega videza, a pri sami tehniki uporabljajo različne barve in se tako prilagodijo vašim željam. Spray tan rešuje številne probleme s kožo: bleda polt, pigmentni madeži, pege, akne in strije. Po spray tanu smo videti lepše in počutimo se boljše! Koža dobi sijaj, nepravilnosti so prekrite, make up je nepotreben.

Spray tan je primeren tako za ženske kot za moške.

SPRAY TAN 6

 

sl_SISlovenščina