PREDNOSTI SALONSKE NEGE OBRAZA

 

Površinsko čiščenje: Profesionalna nega obraza se začne s temeljitim čiščenjem, s katerim zagotovimo, da so umazanija, olje in nečistoče
odstranjeni z vaše kože. To čiščenje pomaga preprečiti izbruhe in spodbuja lepšo polt.

Piling: Nege obraza pogosto vključujejo piling, s katerim odstranimo odmrle kožne celice, zaradi česar je vaša koža bolj gladka in sijoča. Ta korak lahko tudi pomaga zmanjšati videz drobnih linij in gub.

Globinsko čiščenje: Po pilingu vam pore odpremo s paro, katera spodbuja lažje globinsko čiščenje kože. Pri globinskem čiščenju vam očistimo zamašene pore, komedone, ter mozoljčke.

Hidracija: Ustrezna hidracija je bistvena za zdravo kožo. Nega obraza običajno vključuje nanos vlažilnih mask in serumov za povrnitev vlage, zaradi česar je vaša koža prožna in sijoča.

Lajšanje stresa: Mirno okolje salona v kombinaciji s pomirjujočim dotikom izkušenega estetika lahko zagotovi prepotrebno sprostitev in olajšanje stresa. Številne nege obraza vključujejo masaže obraza, ki spodbujajo sprostitev in izboljšajo krvni obtok.

Ciljni tretmaji: Ne glede na to, ali imate opravka z aknami, težavami s staranjem ali hiperpigmentacijo, obstaja nega obraza za vas. Kozmetičarka lahko prilagodi tretma za vaše posebno za vašo kožo.

 

VRSTE NEGE OBRAZA

Klasična nega obraza: To je osnovna nega obraza, ki vključuje čiščenje, piling, paro, ekstrakcijo (če je potrebno), masko in
vlažilno kremo. Popoln je za ohranjanje splošnega zdravja kože.

Nega obraza proti staranju: zasnovana za boj proti znakom staranja, ta nega obraza pogosto vključuje specializirane izdelke in tehnike za zmanjšanje drobnih linij, gub in starostnih peg.

Nega obraza proti aknam: Ta nega obraza, ki je idealna za tiste s kožo, nagnjeno k aknam, se osredotoča na globinsko čiščenje, ekstrakcije in pomirjevalne tretmaje za zmanjšanje vnetja in izbruhov.

Vlažilna nega obraza: če je vaša koža suha in napeta, lahko vlažilna nega obraza povrne vlago in obnovi naravno ravnovesje vaše kože.

Kislinska nega obraza: Ta nega obraza cilja na hiperpigmentacijo in se dela z kislinami za doseganje svetlejše in enakomernejše polti. Nega s kislinami se lahko izvaja le v jesnskem in zimskem času.

 

sl_SISlovenščina