MASAŽA Ljubljana center

Gold spa kozmetični salon v centru mesta Ljubljane, ponuja raznolike masaže in tako poskrbi za sprostitev v še tako polnem urniku. Pred začetkom masaže se s stranko pogovorimo o morebitnih poškodbah, bolečninah in željah. Na podlagi pogovora prilagodimo masažo prav za vas.

Klasična masaža

Klasična masaža telesa 30 minut

  • Pri krajši klasični masaži temeljito zmasiramo celoten hrbet. Poglobimo se v predel lopatic kjer se ponavadi pojavi pekoča bolečina zaradi drže ali narave dela, temeljito zmasiramo tudi vrat, ramenski obroč in križ.

Klasična masaža telesa 60 minut

  • Pri 60-minutni masaži zmasiramo hrbet, roke, noge ter po želji tudi trebuh. Pri hrbtu se poglobimo v predel lopatic kjer se ponavadi pojavi pekoča bolečina zaradi drže ali narave dela, temeljito zmasiramo tudi vrat, ramenski obroč in križ.Pri rokah zmasiramo nadlaht, podlaht, zapestje, dlani in prste. Masažo nog prilagodimo glede na želje stranke, zmasiramo celotno površino nog in stopala.

Klasična masaža 90 minut

  • Pri 90 minutni masaži zmasiramo hrbet, roke, noge ter po želji tudi trebuh. Pri hrbtu se poglobimo v predel lopatic kjer se ponavadi pojavi pekoča bolečina zaradi drže ali narave dela, temeljito zmasiramo tudi vrat, ramenski obroč in križ.Pri rokah zmasiramo nadlaht, podlaht, zapestje, dlani in prste. Masažo nog prilagodimo glede na želje stranke, zmasiramo celotno površino nog in stopala. Zmasiramo tudi obraz in dekolte.

Refleksna masaža stopal

Naša stopala so zelo pomembna, vednar se tega premalo zavedamo. Refleksologija je izvajanje pritiska na posebnih točkah na stopalih.

-pospešuje krvni obtok,

-spodbuja delovane limfe,

-pospeši odvajanje odpadnih snovi (čez limfom, ledvica in črevseje) in s tem spodbuja čiščenje telesa,

-spodbudi delovanje imunskega sistema,

-pozitivno vpliva na sproščanje mišic,

-lajša nespečnost,

-priporoča se pri odpravljanju menstrualnih težav in zaprtosti.


refleksne točke na stopalih

Sproščujoča masaža telesa s kristali 

Pri masaži s kristali se posvetimo sprostitvi stranke. Z nežnimi gibi in polaganjem kristalov na telo se stranka sprosti in pozabi na vse skrbi. Masaža s kristali se izvaja na hrbtu, rokah, nogah, stopalih in trebuhu.

Darilni boni za masažo

Darilni bon za masažo je lahko odlično darilo za prav vsakogar, ki ima bolečine v hrbtu (ali kje drugje) ter je potreben sprostitve. Darilni bon lahko naročite pod zavihkom “darilni boni”

masaža ljubljana center

Masaža Ljubljana center

sl_SISlovenščina