MASAŽA Ljubljana center

MASAŽA 1

Gold spa kozmetični salon v centru mesta Ljubljane, ponuja raznolike masaže in tako poskrbi za sprostitev v še tako polnem urniku. Pred začetkom masaže se s stranko pogovorimo o morebitnih poškodbah, bolečninah in željah. Na podlagi pogovora prilagodimo masažo prav za vas.

Klasična masaža

Klasična masaža telesa 30 minut: Pri krajši klasični masaži temeljito zmasiramo celoten hrbet. Poglobimo se v predel lopatic kjer se ponavadi pojavi pekoča bolečina zaradi drže ali narave dela, temeljito zmasiramo tudi vrat, ramenski obroč in križ.

Klasična masaža telesa 60 minut: Pri 60-minutni masaži zmasiramo hrbet, roke, noge ter po želji tudi trebuh. Pri hrbtu se poglobimo v predel lopatic kjer se ponavadi pojavi pekoča bolečina zaradi drže ali narave dela, temeljito zmasiramo tudi vrat, ramenski obroč in križ.Pri rokah zmasiramo nadlaht, podlaht, zapestje, dlani in prste. Masažo nog prilagodimo glede na želje stranke, zmasiramo celotno površino nog in stopala.

Klasična masaža 90 minut: Pri 90 minutni masaži zmasiramo hrbet, roke, noge ter po želji tudi trebuh. Pri hrbtu se poglobimo v predel lopatic kjer se ponavadi pojavi pekoča bolečina zaradi drže ali narave dela, temeljito zmasiramo tudi vrat, ramenski obroč in križ.Pri rokah zmasiramo nadlaht, podlaht, zapestje, dlani in prste. Masažo nog prilagodimo glede na želje stranke, zmasiramo celotno površino nog in stopala. Zmasiramo tudi obraz in deklote.

Refleksna masaža stopal

Naša stopala so zelo pomembna, vednar se tega premalo zavedamo. Refleksologija je izvajanje pritiska na posebnih točkah na stopalih.

-pospešuje krvni obtok,

-spodbuja delovane limfe,

-pospeši odvajanje odpadnih snovi (čez limfom, ledvica in črevseje) in s tem spodbuja čiščenje telesa,

-spodbudi delovanje imunskega sistema,

-pozitivno vpliva na sproščanje mišic,

-lajša nespečnost,

-priporoča se pri odpravljanju menstrualnih težav in zaprtosti.


refleksne točke na stopalih

 

sl_SISlovenščina