MANIKIRA Ljubljana center

MANIKURA 1

Urejene roke so obraz človeka, zato vedno več žensk hodi redno na manikuro z permanetnim ali klasičnim lakiranjem. Pri manikuri vam uredimo obnohtno kožico, oblikujemo nohte, nalakiramo nohte z željenim lakom ter roke zmasiramo z vlažilno kremo in oljčkom.

V Ljubljani je veliko kozmetičnih salonov, ki ponujajo manikuro. V našem salonu v centru Ljubljane pa vam ponujamo lakiranje z znamko O.P.I in CND Shellac, ki pa ni tako pogosta .

Kaj je CND Shellac?

Shellac je priznan permanentni lak, ki pa je kombinacija gela in laka v enem. Zagotavlja obstojnost 14 dni ali več.

MANIKURA 2

Zakaj je CND Shellac tako dober?

Pri manikuri s Shellacom nohta ni potrebno zmatirati ali popiliti površine, saj se veže na maščobo nohta. Pri odstranjevanju Shellac samo zavijemo v folijo, ki vsebuje vato namočeno v aceton. Počakamo 10 minut in lak se popolnoma stopi. Pri odstranjevanju nohta ni potrebno piliti, tako kot pri drugih znamkah, zato se noht ne poškoduje. Shellac se lahko uporablja brez premora in vaši nohti bodo taki kot pred nanosom ali celo bolj zdravi, saj jih lak ščiti pred zunanjimi vplivi. V našem salonu imamo na voljo preko 100 barv in drugih kombinaciji in z veseljem vam bomo svetovali katera barva bi bila najbolj primerna za vas.

O.P.I. klasični lak

Če se odločite za manikuro s klasičnim lakiranjem so vam v našem kozmetičnem salonu na voljo O.P.I. laki, ki so znani kot eni izmed najbolj obstojnimi. Vaše roke bodo urejene in nalakirane z vašo najljubšo barvo.

Ibx zdravljenje nohtov

V kolikor imate uničene nohte zaradi različnih dejavnikov, vam priporočamo IBX. Deluje v samo notranjost nohta v nasprotju z drugimi izdelki, ki delujejo samo na površini. Intenzivno stimulira zdravljenje nohta tako, da nohti postanejo trši in daljši od znotraj navzven. Ibx je samo za profesionalno uporabo, tako da je izdelek učinkovit, saj ga izvajajo za to usposobljeni delavci.

MANIKURA 3
sl_SISlovenščina