MADEROTERAPIJA Ljubljana center

Maderoterapija

Maderoterapija je revolucionarna masaža z anatomskimi  lesenimi pripomočki, kot so valjčki, skodelice in lopatke. Ta masažna tehnika izvira iz Kolumbije in se primarno uporablja v boju s celulitom in pospeševanjem metabolizma. Da bi bolje razumeli kako dejansko deluje, moramo najprej razumeti kaj je celulit in kako nastaja.

Kaj je celulit in kako nastaja

Celulit je zastajanje vode v limfnem sistemu in je sestavljen in maščobnih tkiv, vode in ostalih snovi, med njimi tudi toksini. Ponavadi se nabira direktno pod kožo v obliki želatinastih grudic, ki jih je na površini kože moč opaziti tudi s prostim očesom. Prav zato so anti celulitne metode tako popularne, saj si vsi želimo gladke in napete kože. Celulit se v večjih količinah nabira predvsem na zadnjici, stegnih, bokih in trebuhu, zato se maderoterapija osredotoča prav na te predele.

 Večina ponudnikov zato maderoterapijo deli na 2 ali več vrst. Prva se posveča najbolj prizadetim področjem, sepravi, zadnjice in stegen. Druga oblika pa dodatno zajema še boke, roke in trebuh. Katera  oblika maderoterapije bi bila najbolj primerna za vas lahko ugotovite tudi sami, vendar bi vam priporočili obisk pri strokovnjaku, ki vam lahko bolje svetuje.

Maderoterapija proti celulitu

Maderoterapija zajema več ponavljajočih se gibov z lesenimi pripomočki, ki pospešijo limfni sistem in s tem povzročajo razkrajanje vseh vrst celulita in maščobnih tkiv, ki nato telo zapustijo po limfnem sistemu. Z rednimi terapijami se v prvi vrsti tudi preprečuje nastajanje novega celulita, tako da je maderoterapija izjemno trajna metoda odprave celulita.

Maderoterapija prej in potemMaderoterapija prej in potemMaderoterapija prej in potem

Za koga je maderoterapija priporočljiva

Maderoterapija se priporoča vsem, ki bi se radi znebili celulita, izboljšali tonus kože, se znebili pomarančne kože, izboljšali prekrvavitev, dvignili zadnjico, zmanjšali otekanje nog in še marsikaj.

Kako pogosto je maderoterapija potrebna

Za maksimalne rezultate je ponavadi potrebih vsaj 10 tretmajev, razlika pa bo opazna že po 4-5 tretmajih. Najboljše rezultate lahko dosežemo z rednim izvajanjem 2-3x tedensko. Ko dosežete željen učinek lahko z maderoterapijo prenehate, vseeno pa bi vam priporočili ponovni obisk vsake 2-4 tedne, da se stanje kože ne poslabša.

Športna maderoterapija

Naš salon je med prvimi v Sloveniji, ki izvaja športno maderoterapijo. Izvajamo jo s posebno oblikovanimi valjčki, s katerimi temeljito zmasiramo celotno telo (hrbet, noge, roke, boke in zadnjico). Športna maderoterapija je primerna za vse, ki imajo probleme z držo, bolečinami v zgornjem ali spodnjem delu hrbta, probleme z zatekanjem. Odlična je pri reševanju vozličkov in zategnjenih mišic. Priporoča se več obiskov.

Refleksna maderoterapija

Naš salon je med prvimi v Sloveniji, ki izvaja refleksno maderoterapijo. Izvajamo jo s posebno oblikovanimi valjčki, s katerimi temeljito zmasiramo stopala in meča. Primerna je tako za reševanje zdravstvenih problemov kot tudi za sprostitev.

Maderoterapija obraza

Maderoterapija obraza je primerna za vse, ki si želijo
sprostitev obraznih mišic in pomlajevalno nego v eni storitvi. Izvaja se s posebnimi valjčki, s
katerimi kožo temeljito prekrvavimo in pospešimo delovanje kolagena in elastina. Dodatno
kožo nahranimo z anti-age masko in hyaluronom.

 Priporočiljivih je 10 tretmajev 3x tedensko.

Darilni boni za Maderoterapijo

Darilni bon za maderoterapijo je lahko odlično darilo za prav vsako žensko, ki bi se rada znebila celulita ali pomarančne kože ter izboljšala prekrvavitev. Darilni bon lahko naročite pod zavihkom “darilni boni”

Maderoterapija Ljubljana

Za brezplačen posvet o preoblikovanju telesa z maderoterapijo nas lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko 070-145-477 ali pa se osebno oglasite v našem salonu v centru Ljubljane.

sl_SISlovenščina