DEPILACIJA Ljubljana center

DEPILACIJA 1

Depilacija je postopek odstranjevanja dlak z voskom ali sladkorno pasto. V našem salonu uporabljamo različne voske za različne predele, tako da je depilacija čim manj boleča. Specialirizani smo na področju brazilske depilacije saj smo tudi sami uvozniki kvalitetnih voskov. Trudimo se da je depilacija pri nas hitra, učinkovita in ne boleča. Z vsako stranko se pogovorimo o nadaljni negi doma in določimo nov termin. Depilacija se izvaja na 3-5 tednov, odvisno od posameznika. Priporočena dolžina dlak za depilacijo je vsaj 5milimetrov oziroma vsaj 7 dni od zadnjega britja. Po depilaciji 48 ur ne priporočamo sončenja, plavanja v bazenih in kopelih, savnanja in obiska solarija.

Teden dni po depilaciji je priporočljivo narediti piling, da se dlake ne začnejo vraščati. Dlake z vsako depilacijo postanejo bolj tanke in bolj razredčene.

Depilacijo izvajamo na vseh predelih (noge, roke, bikini, pazduhe, obraz, obrvi, zadnjica, hrbet, trebuh). Bolečina pri depilaciji je odvisna od gostote dlak in praga bolečine pri posameznikih.

Brazilska depilacija ali “brazilka”

Brazilsko depilacijo izvajamo z vročim voskom, ki se odstranjuje brez trakov. Naš vosek je posebaj primeren za odstranjevanje dlak na posebaj občutljivih predelih.

DEPILACIJA 2

Depilacija nog

Depilacijo nog, rok in hrbta izvajamo z voskom roll on, kjer je depilacija hitra in neboleča.

Depilacija obraza

Depilacijo obraza, pazduh in obrvi izvajamo z vročim voskom, ki je primeren za občutljive dele telesa.

Po vsaki depilaciji vas namažemo z pomiritvenim losjonom in vam posredujemo navodila za nadaljno nego doma.

DEPILACIJA 3

Vabljeni!

sl_SISlovenščina