PEDIKURA Ljubljana center

Pedikura Ljubljana Center

Urejena in zdrava stopala so izjemno pomembna, zato vedno več ljudi hodi na redno pedikuro. Večina žensk si poleg pedikure privošči še lakiranje nohtov s permanetnim ali klasičnim lakom. Pri pedikuri vam stopala najprej namočimo v zeliščno kopel, ki sprošča in mehča kožo. Nato vam kvalitetno očistimo obnohtne kanale, nohte skrajšamo na željeno dolžno in jih oblikujemo. Odstranimo vam trdo kožo, otiščance, kurja očesa in ragade (razpoke na stopalih). Sledi lakiranje nohtov, da lepoto vaših stopal še dodatno poudari. Pedikuro zaključimo z masažo vaših stopal s Callusan peno, ki se vpije izjemno hitro in ne pušča mastnih sledi.

V Gold spa izvajamo tudi pedikuro za sladkorne bolnike.

V Ljubljani je veliko kozmetičnih salonov, ki ponujajo pedikuro. V našem salonu v centru Ljubljane pa vam ponujamo lakiranje z znamko O.P.I in CND Shellac, ki pa ni tako pogosta .

Kaj je CND Shellac?

Shellac je priznan permanentni lak, ki pa je kombinacija gela in laka v enem. Zagotavlja obstojnost 14 dni ali več, odstrani pa se izjemno enostavno – že v 10 minutah in to brez brušenja nohta.

Zakaj je CND Shellac tako dober?

Pri lakiranju s Shellacom nohta ni potrebno zmatirati ali popiliti površine, saj se veže na maščobo nohta. Pri odstranjevanju Shellac samo zavijemo v folijo, ki vsebuje vato namočeno v aceton. Počakamo 10 minut in lak se popolnoma stopi. Pri odstranjevanju nohta ni potrebno piliti, tako kot pri drugih znamkah, zato se noht ne poškoduje. Shellac se lahko uporablja brez premora in vaši nohti bodo taki kot pred nanosom ali celo bolj zdravi, saj jih lak ščiti pred zunanjimi vplivi. V našem salonu imamo na voljo preko 100 barv in drugih kombinaciji in z veseljem vam bomo svetovali katera barva bi bila najbolj primerna za vas.

O.P.I. klasični lak

Če se odločite za pedikuro s klasičnim lakiranjem so vam v našem kozmetičnem salonu na voljo O.P.I. laki, ki so znani kot eni izmed najbolj obstojnih. Vaši nohti bodo urejeni in nalakirani z vašo najljubšo barvo.

Ibx zdravljenje nohtov

V kolikor imate uničene nohte zaradi različnih dejavnikov, vam priporočamo IBX. Deluje v samo notranjost nohta v nasprotju z drugimi izdelki, ki delujejo samo na površini. Intenzivno stimulira zdravljenje nohta tako, da nohti postanejo trši in daljši od znotraj navzven. Ibx je samo za profesionalno uporabo, tako da je izdelek učinkovit, saj ga izvajajo za to usposobljeni delavci.

Kaj je KRALJEVSKA PEDIKURA?

– piling stopal
– čiščenje obnohtnih kanalov,
– striženje in oblikovanje nohtov,
– oblikovanje obnohtne kožice,
– odstranjevanje trde kože,
– odstranjevanje kurjih očes/otiščancev,
– parafinska kopel,
– masaža stopal

Darilni boni za pedikuro

Darilni bon za pedikuro je lahko odlično darilo za prav vsako žensko, ki bi rada imela urejena stopala in nohte.

Darilni bon lahko naročite pod zavihkom “darilni boni”

Za brezplačen posvet o pedikuri nas lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko 070-145-477 ali pa se osebno oglasite v našem salonu v centru Ljubljane.

 

PEDIKURA 1

Pedikura Ljubljana center

sl_SISlovenščina