MADEROTERAPIJA

Maderoterapija Ljubljana center

Maderoterapija je revolucionarna masaža z anatomskimi  lesenimi pripomočki, kot so valjčki, skodelice in lopatke. Ta masažna tehnika izvira iz Kolumbije in se primarno uporablja v boju s celulitom in pospeševanjem metabolizma. Da bi bolje razumeli kako maderoterapija dejansko deluje, moramo najprej razumeti kaj je celulit in kako nastaja.

Kaj je celulit in kako nastaja

Celulit je zastajanje vode v limfnem sistemu in je sestavljen in maščobnih tkiv, vode in ostalih snovi, med njimi tudi toksini. Ponavadi se nabira direktno pod kožo v obliki želatinastih grudic, ki jih je na površini kože moč opaziti tudi s prostim očesom. Prav zato so anti celulitne metode tako popularne, saj si vsi želimo gladke in napete kože. Celulit se v večjih količinah nabira predvsem na zadnjici, stegnih, bokih in trebuhu, zato se maderoterapija osr

Vrste maderoterapije

Večina ponudnikov zato maderoterapijo deli na 2 ali več vrst. Prva je maderoterapija najbolj prizadetih področji, sepravi, zadnjice in stegen. Druga oblika maderoterapije pa dodatno zajema še boke, roke in trebuh. Katera  oblika maderoterapije bi bila najbolj primerna za vas lahko ugotovite tudi sami, vendar bi vam priporočili obisk pri strokovnjaku, ki vam lahko bolje svetuje.

Maderoterapija proti celulitu

Maderoterapija zajema več ponavljajočih se gibov z lesenimi pripomočki, ki pospešijo limfni sistem in s tem povzročajo razkrajanje vseh vrst celulita in maščobnih tkiv, ki nato telo zapustijo po limfnem sistemu. Z redno maderoterapijo se v prvi vrsti tudi preprečuje nastajanje novega celulita, tako da je maderoterapija izjemno trajna metoda odprave celulita.

Za koga je maderoterapija priporočljiva

Maderoterapija se priporoča vsem, ki bi se radi znebili celulita, izboljšali tonus kože, se znebili pomarančne kože, izboljšali prekrvavitev, dvignili zadnjico, zmanjšali otekanje nog in še marsikaj.

Kako pogosto je maderoterapija potrebna

Za maksimalne rezultate je ponavadi potrebih vsaj 10 tretmajev maderoterapije, razlika pa bo opazna že po 4-5 tretmajih. Najboljše rezultate lahko dosežemo z rednim izvajanjem 2-3x tedensko. Ko dosežete željen učinek lahko z maderoterapijo prenehate, vseeno pa bi vam priporočili ponovni obisk vsake 2-4 tedne, da se stanje kože ne poslabša.

Zakaj izbrati nas?

Smo eden izmed redkih ponudnikov maderoterapije v centru Ljubljane. Poleg uporabe valjčkov smo dodali še ventuze, ki se uporabljajo pri ročni anticelulitni masaži. Efekt maderoterapije izboljšamo še z uporabo posebnih masažnih olj. Maderoterapija Ljubljana center.

Darilni boni za maderoterapijo

Darilni bon za maderoterapijo je lahko odlično darilo za prav vsako žensko, ki bi v poletje rada zakorakala brez celulita. Darilni bon lahko naročite pod zavihkom “darilni boni”

Za brezplačen posvet o preoblikovanju telesa z maderoterapijo nas lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko 070-145-477 ali pa se osebno oglasite v našem salon

LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK

Z laserskim odstranjevanjem dlak lahko dosežemo trajni učinek gladke kože. Lasersko odstranjevanje dlak je popolnoma neboleče in rezultati so hitro vidni. Med tretmaji se je potrebno briti, saj dlake ne smejo biti predolge. Priporoča se med 6-12 tretmajev odvisno od posameznika. Lasersko odstranjevanje dlak se ne priporoča v poletnem času zaradi zagorelosti.

 

Tretmaja se ne izvaja na strankah, katere imajo spodaj našteta stanja zdravja:
-Stranka ima povišano telesno temperaturo.
-Stranka ima oslabljen imunski sistem.
-Je občutljiv za brazgotine po poškodbah.
-Stranka ima svetlobno občutljivo kožo ali je bila deležna zdravljenja zoper svetlobno občutljivost.
-Psihično nestabilne stranke ali paciente z nerealnimi pričakovanji.
-Nosečnice.
-Stranke obolele za kožnim rakom.
-Stranka, ki nima uravnoteženih trombocitov in če je stranka nedavno zaužila aspirin (ali kakšno drugo primerljivo zdravilo) ali antioksidant.
-Stranke, katere ne želijo upoštevati varnostnih metod po tretmaju; kot so sončenje ipd.
-So ali bodo izvajali hormonsko terapijo v naslednjih treh mesecih.
-Stranka, ki je podvržena krvavenju, trpi za epilepsijo ali diabetesom.
-Stranka, ki ima poškodovano kožo ali del kože zaradi ionizirajočega sevanja.
-Stranka, ki ima zelo zagorelo polt zaradi sončenja.

LASER
sl_SISlovenščina