MADEROTERAPIJA Ljubljana center

Maderoterapija

Maderoterapija je revolucionarna masaža z anatomskimi  lesenimi pripomočki, kot so valjčki, skodelice in lopatke. Ta masažna tehnika izvira iz Kolumbije in se primarno uporablja v boju s celulitom in pospeševanjem metabolizma. Da bi bolje razumeli kako dejansko deluje, moramo najprej razumeti kaj je celulit in kako nastaja.

What is cellulite and how it is produces in our body

Cellulite is water stagnation in lymph system and is made of fat tissues, water and other organic matters, many of which contain toxins. Usually it is saturated right under our skin in the form of gelatin bumps that are visible with a naked eye. That is also the reason why anticellulite treatmens are so popular. We all wish for smooth and tense skin. Cellulite in larger quantities is usually on buttocks, hips and stomach so maderotherapy focuses on those areas

 Večina ponudnikov zato maderoterapijo deli na 2 ali več vrst. Prva se posveča najbolj prizadetim področjem, sepravi, zadnjice in stegen. Druga oblika pa dodatno zajema še boke, roke in trebuh. Katera  oblika maderoterapije bi bila najbolj primerna za vas lahko ugotovite tudi sami, vendar bi vam priporočili obisk pri strokovnjaku, ki vam lahko bolje svetuje.

Maderotherapy against cellulite

Maderoterapija zajema več ponavljajočih se gibov z lesenimi pripomočki, ki pospešijo limfni sistem in s tem povzročajo razkrajanje vseh vrst celulita in maščobnih tkiv, ki nato telo zapustijo po limfnem sistemu. Z rednimi terapijami se v prvi vrsti tudi preprečuje nastajanje novega celulita, tako da je maderoterapija izjemno trajna metoda odprave celulita.

Maderoterapija prej in potemMaderoterapija prej in potemMaderoterapija prej in potem

Who is maderotherapy for

Maderotherapy is recommended for all who would like to have less cellulite, better looking skin, improve blood circulation, lift your buttock, reduce swelling in legs and many other benefits.

How often is maderotherapy recommended

Za maksimalne rezultate je ponavadi potrebih vsaj 10 tretmajev, razlika pa bo opazna že po 4-5 tretmajih. Najboljše rezultate lahko dosežemo z rednim izvajanjem 2-3x tedensko. Ko dosežete željen učinek lahko z maderoterapijo prenehate, vseeno pa bi vam priporočili ponovni obisk vsake 2-4 tedne, da se stanje kože ne poslabša.

Športna maderoterapija

Naš salon je med prvimi v Sloveniji, ki izvaja športno maderoterapijo. Izvajamo jo s posebno oblikovanimi valjčki, s katerimi temeljito zmasiramo celotno telo (hrbet, noge, roke, boke in zadnjico). Športna maderoterapija je primerna za vse, ki imajo probleme z držo, bolečinami v zgornjem ali spodnjem delu hrbta, probleme z zatekanjem. Odlična je pri reševanju vozličkov in zategnjenih mišic. Priporoča se več obiskov.

Refleksna maderoterapija

Naš salon je med prvimi v Sloveniji, ki izvaja refleksno maderoterapijo. Izvajamo jo s posebno oblikovanimi valjčki, s katerimi temeljito zmasiramo stopala in meča. Primerna je tako za reševanje zdravstvenih problemov kot tudi za sprostitev.

Maderoterapija obraza

Maderoterapija obraza je primerna za vse, ki si želijo
sprostitev obraznih mišic in pomlajevalno nego v eni storitvi. Izvaja se s posebnimi valjčki, s
katerimi kožo temeljito prekrvavimo in pospešimo delovanje kolagena in elastina. Dodatno
kožo nahranimo z anti-age masko in hyaluronom.

 We recommend atleast 10 treatmens for maximum effect.

Darilni boni za Maderoterapijo

Darilni bon za maderoterapijo je lahko odlično darilo za prav vsako žensko, ki bi se rada znebila celulita ali pomarančne kože ter izboljšala prekrvavitev. Darilni bon lahko naročite pod zavihkom "gift vouchers"

Maderoterapija Ljubljana

For free consultation feel free to call us on +386 70 145 477 or visit us in one of our salons in Ljubljana city center

en_GBEnglish (UK)