MADEROTHERAPY

Maderotherapy in revolutionary massage with wooden rollers and cups. This massage technique originates in Columbia and is primarily used against cellulite and stimulating metabolism. To better understand how it works, we should first know what is cellulite and how it is produced in our body

What is cellulite and how it is produces in our body

Celulit je zastajanje vode v limfnem sistemu in je sestavljen in maščobnih tkiv, vode in ostalih snovi, med njimi tudi toksini. Ponavadi se nabira direktno pod kožo v obliki želatinastih grudic, ki jih je na površini kože moč opaziti tudi s prostim očesom. Prav zato so anti celulitne metode tako popularne, saj si vsi želimo gladke in napete kože. Celulit se v večjih količinah nabira predvsem na zadnjici, stegnih, bokih in trebuhu, zato se maderoterapija osredotoča prav na te predele. Večina ponudnikov zato maderoterapijo deli na 2 ali več vrst. Prva je maderoterapija najbolj prizadetih področji, sepravi, zadnjice in stegen. Druga oblika maderoterapije pa dodatno zajema še boke, roke in trebuh. Katera  oblika maderoterapije bi bila najbolj primerna za vas lahko ugotovite tudi sami, vendar bi vam priporočili obisk pri strokovnjaku, ki vam lahko bolje svetuje.

Maderotherapy against cellulite

Maderotherapy consist of repetitive motions with wooden rollers that stimulate metabolism and help in dismantling all sorts of cellulite and fat tissues, which then leave our bodies via lymph system. With regular maderotherapy we prevent new cellulite to form which makes it incredibly permanent anticellulite method

Who is maderotherapy for

Maderotherapy is recommended for all who would like to have less cellulite, better looking skin, improve blood circulation, lift your buttock, reduce swelling in legs and many other benefits.

How often is maderotherapy recommended

Usually at least 10 therapies are recommended for maximum results, however you will notice improvements after 4-5 treatments. Best results are achieved with regular therapies 2-3 times per week. After accomplishing desired results we recommend doing maderotherapy once every 2-4 weeks to preserve the results.

 

Športna maderoterapija

Naš salon je trenutno edini v Sloveniji, ki izvaja športno maderoterapijo. Izvajamo jo s posebno oblikovanimi valjčki, s katerimi temeljito zmasiramo celotno telo (hrbet, noge, roke, boke in zadnjico). Športna maderoterapija je primerna za vse, ki imajo probleme z držo, bolečinami v zgornjem ali spodnjem delu hrbta, probleme z zatekanjem. Odlična je pri reševanju vozličkov in zategnjenih mišic. Priporoča se več obiskov.

Refleksna maderoterapija

Naš salon je trenutno edini v Sloveniji, ki izvaja refleksno maderoterapijo. Izvajamo jo s posebno oblikovanimi valjčki, s katerimi temeljito zmasiramo stopala in meča. Primerna je tako za reševanje zdravstvenih problemov kot tudi za sprostitev.

Maderoterapija obraza

Maderoterapija obraza je primerna za vse, ki si želijo
sprostitev obraznih mišic in pomlajevalno nego v eni storitvi. Izvaja se s posebnimi valjčki, s
katerimi kožo temeljito prekrvavimo in pospešimo delovanje kolagena in elastina. Dodatno
kožo nahranimo z anti-age masko in hyaluronom.

 

 We recommend atleast 10 treatmens for maximum effect.

 

 

For free consultation feel free to call us on +386 70 145 477 or visit us in one of our salons in Ljubljana city center

Maderoterapija Ljubljana center
maderoterapija Ljubljana center
en_GBEnglish (UK)