WAXING Ljubljana center

DEPILACIJA 1

Depilacija je postopek odstranjevanja dlak z voskom ali sladkorno pasto. V našem salonu uporabljamo različne voske za različne predele, tako da je depilacija čim manj boleča. Specialirizani smo na področju brazilske depilacije saj smo tudi sami uvozniki kvalitetnih voskov. Trudimo se da je depilacija pri nas hitra, učinkovita in ne boleča. Z vsako stranko se pogovorimo o nadaljni negi doma in določimo nov termin. Depilacija se izvaja na 3-5 tednov, odvisno od posameznika. Priporočena dolžina dlak za depilacijo je vsaj 5milimetrov oziroma vsaj 7 dni od zadnjega britja. Po depilaciji 48 ur ne priporočamo sončenja, plavanja v bazenih in kopelih, savnanja in obiska solarija.

Teden dni po depilaciji je priporočljivo narediti piling, da se dlake ne začnejo vraščati. Dlake z vsako depilacijo postanejo bolj tanke in bolj razredčene.

We wax all body parts (legs, arms, bikini, armpits, face, brows, buttocks, back, stomach...). Pain depends on your hair and pain tolerance.

Brazillian waxing

Brazilsko depilacijo izvajamo z vročim voskom, ki se odstranjuje brez trakov. Naš vosek je posebaj primeren za odstranjevanje dlak na posebaj občutljivih predelih.

DEPILACIJA 2

Leg waxing

Leg, arms and back waxing is done with roll-on wax, where waxing is fast and painless.

Face waxing

Face, armpits and brows waxing is done with hot wax, specially designed for sensitive body parts.

After every waxing we apply special calming lotion or oil and advise for further home tratments.

DEPILACIJA 3

Vabljeni!

en_GBEnglish (UK)